Menu

Over onsAngelo’s staat al sinds 1987 bekend met zijn heerlijke pizza’s, pasta’s en burgers. Met veel plezier, liefde en aandacht verzorgen wij al jaren lang onze huisgemaakte smaken aan particulieren en bedrijven in Rotterdam. Ons menu heeft een variatie in vegetarische, vis, kip en vlees smaken waarbij alle ingrediënten in de eigen productiekeuken dagelijks vers bereid worden. Voor wie die niet kan kiezen hebben wij zelfs de mogelijkheid om een eigen pizza of pasta smaak samen te stellen. Kom gezellig langs en ontdek je favoriete smaak opnieuw!


Bij Angelo’s wordt er dagelijks gewerkt met verse ingrediënten die zorgvuldig voorbereidt worden in de eigen productie keuken. Onze smaken bestaan uit natuurlijke ingrediënten en worden direct na het bestellen vers bereid zonder gebruik van voor geprepareerde producten. Zo worden bijvoorbeeld de groenten die de nodige vitamines en minarelen bevatten op onze smaken dagelijks vers gesneden en voorbereid. Ook het pizza deeg wordt dagelijks in onze eigen productiekeuken gekneed en voorbereid waarbij het volledig natuurlijk is en vrij van kunstmatige ingrediënten om de lekkerste pizza’s van Rotterdam te kunnen bakken.


Bij Angelo’s werken wij met halal gecertificeerde producten. Zo zijn al onze vlees en kip producten, pizza, pasta en burger smaken allemaal halal. Ook onze pizzakaas is vegetarisch en bevat microbiel/vegetarisch stremsel. #halal pizza #halal pasta #halal burger
Nog Geen Account? Registreren